rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

2283 pregleda
0 komentara

Zašto brojimo dane do LesMills promocije?

Ma zašto je planeta luda za LesMillsom?

Nije sporno, volimo ga zato što je uzbudljiv i zato što nam pruža iskustvo vežbanja koje se ne zaboravlja. Čini da zaboravimo da smo tu da bismo smršali, zategli se, ozdravili, postali više fit … (upiši po želji). Čini da se zabavljamo i da pri tom ostvarujemo rezultate koji su nam potrebni. Ali, postoji tu još jedna stvar:

 

Sa LesMillsom nikad nije dosadno

Nema zasićenja. U vremenu u kojem naše interesovanje skače s jedne stvari na drugu, pa na treću i petu – ljudima je neverovatno teško održati pažnju. Sve brzo postane prošlost, prevaziđeno, dosadno… Sviđalo nam se ili ne – tako je. Ali, LesMills je mudar i brižan. On ne dopušta da naša zaljubljenost prestane. I zato smo u njega konstantno zaljubljeni.

 

Kako LesMillsu to uspeva?

Zato što se LesMills koreografije obnavljaju na svaka 3 meseca. Tek se naviknemo, uhodamo i opustimo… Opa! Nema opuštanja  Ajmo u nove izazove, nove pobede i nova fitnes ludila. Menjaju se koreografije, stiže nova superkul muzika, sve je novo, neznano, izazovno. Budi čežnju i želju.

 

LesMills promocija je kapija iznenađenja i novih ushićenja

Pre nego što nas ubaci u potpuno novu priču, LesMills nam organzuje dan u kojem se upoznajemo sa novim pokretima i novom muzikom. Uvek je to dan kada su vrata otvorena za sve, i uvek je to dan ispunjem smehom, iznenađenjima, poklonima i ludom energijom.

Taj dan zove se LesMIlls promocija novih koreografja.

I uvek je obožavamo.

Ona je kao premijera filma. Ona je kao prvi dejt. Ona je… Ona je sjajna.

 

A kada će se u Šmeku dogoditi LesMills promocija?

Prva LesMills promocija by Šmek desiće se 11. oktobra.

Uskoro javljamo konkretne informacije 😉

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *