rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

3281 pregleda
0 komentara

Zašto Šmek?

Grad Novi Sad! Toliko mogućnosti i toliko izbora u samo dve reči. Fitnes centara je mnogo, ali potrebni su ti čvrsti razlozi zašto baš jedan od njih zaslužuje da postane tvoje mesto za promene! Mesto na kojem ćeš pronaći sve što ti odgovara, sve što ti prija i zadovoljava tvoj kompletno postavljen kriterijum. Osluškujući priče naših članova prenosimo ti zašto da treniraš u Šmeku. Možda će ti ovo biti od male pomoći za početak. 🙂

Zasto

Što baš Šmek saznaćeš čim zakoračiš na njegova vrata! Kada probaš, poželećeš da tvoju priču čuju i drugi.

Možda ćete na početku zbuniti ogromna količina pozitivne energije ali ćeš ubrzo tu energiju uključiti u svoju svakodnevnicu.

Evo ga i tvoj prvi trening! Ne osećaš noge, ne osećaš ruke, kolena pomalo podrhtavaju ali brige kao da ni ne postoje. Još uvek nisi sugaran šta se zapravo dogodilo ali zbog tog osećaja poželećeš da isto ponoviš još jednom.

Kakva kul atmosfera vlada u Šmeku, svi čekaju isto, svi se raduju istom i svi su puni dobrih utisaka. Priča, zabava, smeh…Pomislićeš, ovo sam tražio!

Zasto__Smeku_3

Jedni druge bodre i jedni drugima se dive! Ljudi sa istom ambicijom, istim željama i mrvom ludila probudiće osećaj da tu pripadaš.

Entuzijazam Šmek tima, zajednička misija, ljubaznost i posvećenost učiniće Šmek tvojom drugom kućom.

Stručnost instruktora, neverovatna energija, pružanje konstantne podrške kroz trening i bodrenje kada je najteže. Pronaćićeš ljude kojima veruješ.

Muzika koja prati koreografiju svakog treninga je toliko moćna da ćeš bitove najpopularnijih hitova od sada slušati i kod kuće.

Eksplozija u poslednjem minutu završetka treninga probudiće u tebi snagu i osećaj moći. Doživećeš pobedu.

Hvala što sve ovo postoji na jednom mestu! Rećićeš tiho sa osmehom na licu posmatrajući svoje prve promene i rezultate. I na kraju kada izađeš na vrata Šmeka, jedva ćeš čekati da sve to ponoviš i sutra

Zasto_Smek_1

Ovu priču ne pričamo mi! Mi samo prenosimo utiske koje drugi imaju o nama. Bez obzira na sve što smo ti rekli, ne veruj na reč! Ne veruj dok sam ne probaš, dok sam ne doživiš i ne osetiš!

Dođi i besplatno probaj sve treninge nedelju dana. A onda? Onda odluči na osnovu sopstvenog iskustva! 😉

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Widgets In Tabs