rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

2288 pregleda
0 komentara

Zašto su mixevi toliko kul?

U najavi Otvorenih vrata napisali smo vam da tim događajem proslavljamo dolazak mikseva.

 

Šta su miksevi?

Miksevi su izraz koji označava da postojeću koreografiju uz koju vežbamo – počinjemo da kombinujemo (miksujemo) sa određenim koreografijama iz prethodnih izdanja.

 

Zašto su miksevi važni?

4 do 6 nedelja nakon podizanja intenziteta treninga, sigurno ćete osetiti da vam trening postaje sve lakši i lakši. To je trenutak kada mi vadimo našeg keca iz rukava – LesMills mikseve. Uz pomoć mikseva, telu ne dozvoljavamo da se adaptira na opterećenje koje program donosi, jer sama adaptacija znači i sporije dostizanje rezultata.

 

Kraj mikseva = dolazak LesMills promocije

Ono što je tipično za mikseve jeste da se svake nedelje dodaje po jedna nova-stara koreografija, sve dok ne zamenimo kompletnu koreografiju. U trenutku kad se to desi – pred vratima nam je LesMills promocija, odnosno – dolazak potpuno novih koreografija. Praktično – opet smo na početku, ali sada smo snažniji, izdržljiviji i u boljoj formi.

 

Vi učestvujete u biranju pesama za mikseve!

Od danas, 26. novembra, pa sve do 4. decembra, svakog dana u podne objavljivaćemo sličicu koja se odnosi na određeni program, sa predlozima pesama iz prethodnih izdanja. U komentaru ispod sličice glasajte za pesmu koja vam je favorit. Pesme sa najviše glasova ući će u listu mikseva uz koje ćete vežbati tokom naredna dva meseca. 🙂

 

Mikseve ćete prvi put isprobati u Danima otvorenih vrata, koja se dešavaju 5,6 & 7. decembra.

 

Povezani tekstovi:

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *