rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

3839 pregleda
0 komentara

ŠMEKOVA ZIMSKA LES MILLS PROMOCIJA

Početak nove godine je uvek idealan period da se donesu nove odluke, koje neizostavno podrazumevaju odluku da ćeš ove godine biti redovan na treninzima.

Početak februara je uvek idealan period za Zimsku promociju novih Les Mills izdanja.

Ukoliko si član Šmeka znaš šta to znači, zar ne? 😉 Ukoliko nisi, nastavi da čitaš jer možda je ova promocija upravo ono što ti je potrebno da ostvariš svoje novogodišnje fitnes odluke.

Kada se održava Zimska Les Mills promocija?

Pažljivo biramo datume naših događaja, tako smo za zimsku Les Mills promociju odabrali 10. i 11. februar. Drugi vikend februara biće ispunjen zabavom, druženjem i neverovatnom fitnes energijom, koja je zaštitni znak Les Mills treninga, a najnoviji muzički hitovi odzvanjaće Bulevarom oslobođenja sa epicentrom u Šmeku!

Učešće na promociji BESPLATNO za sve!

Da, dobro si pročitao!

10. i 11. februara dođi do Šmeka i potpuno BESPLATNO probaj najpopularnije treninge za kojima su odlepili ljudi širom planete.

Sve što je potrebno da uradiš kako bi obezbedio besplatno učešće i samim tim rezervisao mesto na nekom od naših treninga tokom promocije jeste da se prijaviš online.

Online prijave biće otvorene 31. januara, tačno u ponoć! 🙂

Nemoj previše čekati, iz iskustva znamo da je interesovanje za fitnes u ovom periodu veliko i često se desi da mesta budu popunjena u roku od 24 časa. Ukoliko želiš da te podsetimo kada bude vreme za prijavu, na kraju ovog teksta u formi za Newsletter možeš ostaviti svoju e-mail adresu na koju ćemo poslati obaveštenje.

Zbog čega ćeš želeti da dovedeš najviše prijatelja na promociju?

Bez obzira da li si naš član ili će ti ovo biti prvi dolazak u Šmek, pripremili smo izuzetno vrednu nagradu za onog ko tokom promocije dovede najviše prijatelja sa sobom.

Šta te očekuje ukoliko na promociju novih izdanja baš ti povedeš najviše prijatelja, saznaj klikom na OVAJ LINK.

Specijalna pogodnost od 9. do 12. februara

Promocija nije promocija, ukoliko sa sobom ne nosi sjajne pogodnosti na naše pakete članstva. I to ne samo za naše članove već za sve vas.

Znate već, zimska promocija je najveća od svih i zato će i pogodnost koju smo pripremili biti upravo takva, NAJPOVOLJNIJA OD SVIH.

Šmek izazov

Znamo da neki od vas vole da se takmiče.

U subotu vas očekuju kvalifikacije, a u nedelju finale.

A pobednika očekuje… Vredna nagrada.

I ne brinite, neće ovo biti još jedan običan fitnes izazov pun sklekova, skokova, trbušnjaka … ni Šmek nije običan fitnes centar, zar ne?

Pratite nas u narednom periodu da saznate kako možete obezbediti svoje mesto u Šmek izazovu.

Svideće vam se sve što smo pripremili!

Raspored treninga tokom promocije

Online prijave putem kojih ćete moći da obezbedite BESPLATNO UČEŠĆE i rezervišete svoje mesto biće otvorene 31. januara u ponoć, kako smo već naveli, a do tada šmeknite raspored i odlučite koji treninzi će prvi zauzeti mesto u vašoj kolekciji novih Les Mills izdanja.

Subota, 10. februar

16:00 Šmek izazov – Kvalifikacije

17:00 Body Vive 3.1

17:30 Sprint

17:50 Body Balance

18:30 RPM

18:55 Body Pump

20:00 Body Jam

Nedelja, 11. februar

16:00 Šmek izazov – finale

17:00 GRIT

17:35 Cx Worx

18:10 Body Combat

19:15 Body Attack

Sve što je potrebno da uradiš da bi rezervisao svoje mesto na BESPLATNIM treninzima tokom Les Mills promocije, jeste da klikneš na baner ispod i odabereš treninge koje tokom promocije želiš da probaš.

cta banner - prijava na događaj

Ukoliko želiš da saznaš kakve pogodnosti smo pripremili u čast Zimske promocije novih Les Mils izdanja treninga, klikni na baner ispod.

posebna_ponuda

 

Naravno da je uvek lakše trenirati kada imamo podršku prijatelja! Zašto ne bi iskoristio ovu priliku zaljibio ih u treninge koje toliko voliš? A pripremili smo i vrednu nagradu za onog ko na promociju dovede najviše prijatelja! Klikni na baner ispod i saznaj više.

osvoji_reebok_opremu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *