rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

6426 pregleda
0 komentara

ZIMSKA PONUDA 3+2 GRATIS OD 01. DO 04. FEBRUARA

Sada je već dobro znano da će se Zimska Les Mills promocija u Šmeku održati 02. i 03. februara. Drugi vikend februara biće ispunjen treninzima, zabavom, druženjem i neverovatnom fitnes energijom, koja je zaštiti znak Les Mills promocija.
Tokom ta dva dana treninzi će biti BESPLATNI za sve vas koji želite da posetite Šmek i probate Les Mills treninge, ali to nije jedina lepa vest koja prati zimsku Les Mills promociju.

Specijalna pogodnost i popusti

Kako je zimska Les Mills promocija najveća od svih i da budemo iskreni omiljena mnogim članovima Šmeka, jer su baš tada započeli svoje fitnes putovanje pripremili smo i specijalnu pogodnost NAJPOVOLJNIJU od svih.

3+2 gratis

Ukoliko od 01. do 04. februara odlučiš da se učlaniš, obnoviš ili produžiš svoj paket članstva, savetujemo ti da izabereš paket pod nazivom Trening bez granica 90, jer ćeš uz njega dobiti još 60 dana gratis.

Drugim rečima, treniraćeš narednih 5 meseci, a plaćaš samo tri.

U periodu od 01. do 04. februara uplatom ove ponude na poklon dobijaš i naše privilegovano godišnje članstvo. To znači da ćeš u narednih godinu dana, moći da koristiš privilegovane (niže) cene i sve druge pogodnosti.

Kako ovo izgleda u brojkama?

Treniraćeš narednih 5 meseci kada želiš, koliko god želiš, bilo koji od naših 14 treninga za svega 9.900 RSD tj, 1.980 RSD na mesečnom nivou, umesto 3.500 RSD koliko iznosi redovna cena.

Skoro pa duplo jeftinije, nismo se šalili kada smo rekli da će biti najpovoljnija od svih. 🙂

Ko može da uplati našu posebnu ponudu?

Već smo napisali – apsolutno svi, ali hajde još jednom da ponovimo, jer znamo da uvek sledi pitanja:

”Je l’ ovo i za nas koji već treniramo?” 🙂

”Ako nisam vaš član mogu li i ja da iskoristim ovu pogodnost?“

Da, da i da! Ova ponuda je i za vas koji već trenirate, i za vas koji ne trenirate, a želeli biste da počnete, i za vas koji ste pravili pauzu i sada želite da se vratite.
Ukoliko bi želeo prvo da probaš treninge pre nego doneseš odluku, klikni na baner na kraju ovog teksta i rezerviši besplatno učešće na treninzima koje želiš da probaš tokom promocije.

P.S. Zbog ograničenja kapaciteta, broj paketa koji će biti na ponudi je ograničen. Zadržavamo pravo da prekinemo prodaju po sniženim cenama i pre 04. februara ukoliko dođe do popunjenosti kapaciteta Šmek Fitnesa.

Rezerviši mesto

Ukoliko se do sada nisi prijavio i rezervisao mesto za BESPLATNO učešće na Zimskoj Les Mils promociji, klikni na baner ispod da rezervišeš mesto i vidimo se u Šmeku.

2019-01-14 _ Promocija _ CTA baner

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *