rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

5797 pregleda
0 komentara

Znanje je moć: BodyPump radionica

BodyPump je jedan od najpopularnijih i najstarijih Les Mills programa. I znamo da ga obožavate. Ali bitno je da znate da do željenih rezultata možete doći samo ako vežbate pametno. Zato smo odlučili da sledeća Šmek radionica bude posvećena BodyPump-u i vašem novom početku.

U subotu, 17. oktobra u 12 časova održaće se BodyPump radionica. Zabavno-edukativna radionica je namenjena svima! Kada je znanje u pitanju, granice ne postoje.

Zašto da se prijavim?

Zato što ćete naučiti nešto što će vam pomoći da izvučete maksimum iz svog treninga. Nešto će vas približiti cilju. Pretpostavljamo da je vaš cilj da budete u formi, da se osećate i izgledate dobro. Onda je BodyPump radionica pametan potez.

A šta ćemo raditi?

Pa, igraćemo se. I kroz igru ćemo naučiti sve što je potrebno kako bi naš omiljeni trening doveli na mnogo viši nivo. Razumećemo zašto radimo to što radimo, zašto baš te kombinacije vežbi, zašto pravimo određene pokrete, kako nam sve to pomože da dođemo do rezultata. A kada budemo stvarno razumeli zašto radimo to što radimo, bićemo bliži cilju. Ne verujete nam? Nikada nećete znati ako ne pokušate. Ovo nije prva radionica, Šmekeri su već radili na tome….

Znanje je moć

Prva radionica je bila posvećena programu BodyCombat i bila je zabavna, edukativna i prepokretna. Zašto? Zato što su učesnici unapredili svoju tehniku, počeli da razmišljaju drugačije i napravili pomak, kako kada su u pitanju u rezultati, tako i lično zadovoljstvo nakon samog treninga.

Kako da se prijavim?

Za učešće na edukativnoj radionici možete da se prijavite putem našeg sajta.
Vreme je da napravimo promenu! BodyPump radionica je otvorena i besplatna za sve. Vidimo se 17. oktobra u Šmeku

Prijavi se.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *