rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

4315 pregleda
0 komentara

ZNANJE JE MOĆ: UTISCI SA BODYCOMBAT RADIONICE

U subotu, 12. septembra, održana je prva radionica u okviru projekta Znanje je moć.

Šmekeri su imali priliku da prisustvuju BodyCombat radionici i steknu neprocenjivo znanje koje će zauvek promeniti njihov trening. Ono što smo svi imali je želja za učenjem i snažna motivacija. Nije nam preostalo ništa drugo nego da pustimo da nas naš BodyCombat instruktor i trener nauči kako da budemo jači, moćniji i kako da izvučemo maksimum iz našeg omiljenog treninga.

Kako je izgledala BodyCombat radionica?

Za početak mali uvod u to što nas čeka. Čuli smo zašto je to što ćemo naučiti značajno i kako će nam koristiti, ali i otkrili kako će naša radionica da izgleda. U BodyCombat-u je svaka pesma priča za sebe, pa je tako i Šmek radionica podeljena u segmente.

1000 zašto 1000 zato

Naša omiljena knjiga iz detinjstva je preneta u salu za vežbanje. Učimo da razmišljamo zašto radimo to što radimo. Razmišljamo baš o svakom pokretu. Zašto? Zato što ćemo na taj način unaprediti tehniku, a samim tim i izvući ono najbolje iz svog treninga. A to nas dovodi do rezultata!

RAD#5_baner_vest_utisci_02

Oči u oči sa protivnikom

U početku samo sedimo i razgovaramo. Ali to ne traje dugo. Nedugo nakon uvodnog dela biramo para i stajemo jedno naspram drugog. Prva misao: U BodyCombat-u nema kontakta. Da li nam sledi borba? Naravno da ne! Imamo konkretan zadatak i ulazimo u ulogu učitelja. Objašnjavamo svom paru kako se pravilno izvodi pokret.

RAD#5_baner_vest_utisci_03

A kako ćemo znati gde grešimo?

Nakon svake vežbe dobrovoljac se penje na binu, a ostali učesnici posmatraju i komentarišu njegov BodyCombat stav i tehniku. Na taj način zajedno učimo. Učimo na šta treba da obratimo pažnju. Učimo kako da izvodimo udarce pravilno.

RAD#5_baner_vest_utisci_04

Izazov za kraj

A na samom kraju nas čeka ispit. Dobro, ne baš ispit, ali prilika da pokažemo šta smo naučili. Merimo vreme i radimo pesme nešto bržim tempom. Najjači se bore do kraja! A na BodyCombat radionici smo svi bili pobednici. Ne samo da smo prihvatili izazov, već smo i pokazali šta smo naučili 🙂

RAD#5_baner_vest_utisci_05

Nećemo stati ovde. Na prvoj radionici u okviru projekta Znanje je moć učili smo o BodyCombat-u. I nismo baš sve savladali. U subotu je fokus bio na unapređenju tehnike izvođenja udaraca rukama . Na sledećoj radionici ćemo se pozabaviti kikovima i vežbama za donji deo tela.

Kada završimo ovu lekciju okrećemo novu stranicu i posvećujemo se drugom programu. Pitate se kom? Nećemo vam sve odati. Ostanite sa nama i pratite naš Facebook event Znanje je moć kako bi prvi saznali šta vas čeka.

Nije bitno da li ste naš član, na radionice mogu da dođu svi. Svi imaju pravo da vežbaju pametno! Ove jeseni zajedno pravimo razliku.

Hvala vam što ste učestvovali 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *